Kråkerøy båtforening

Nøkledypet

Velkommen til Kråkerøy båtforening Nøkledypet!

Vi er stolte av å være den beste destinasjonen for båtentusiaster i hjertet av Fredrikstad kommune. Vår beliggenhet på Kråkerøy gir oss privilegert tilgang til noen av de mest fantastiske områdene i dette vakre hjørnet av Norge.

Unik Beliggenhet: Nøkledypet er ikke bare en båthavn, det er et maritimt paradis som omfavner Fredrikstads sjarm og naturskjønnhet. Med idylliske Isegran som nærmeste nabo og en utrolig utsikt over Fredrikstads stolthet, Gamlebyen, er vår beliggenhet ideel for den båtglade. Her kan du oppleve sjøen i all sin prakt, samtidig som du nyter det historiske suset fra Gamlebyen.

Nærhet til Alt: Hos oss trenger du aldri å velge mellom natur og byliv. Gangavstand til Fredrikstad sentrum gir deg enkel tilgang til shopping, restauranter, og kulturelle opplevelser. Samtidig er vi strategisk plassert for å være din port til den vakre Hvaler skjærgården. Utforsk uberørte øyer og krystallklart vann på en kort båttur fra vår havn.

Fasiliteter for Båtentusiaster: Vi forstår båtentusiastenes behov og ønsker å tilby det aller beste. Med utsøkte oppstillingsplasser for bobil, fasiliteter som Wi-Fi, tømming av septiktank, og påfylling av vann, sørger vi for at du har alt du trenger for et komfortabelt opphold. Vårt område er kameraovervåket for din trygghet, og vi tilbyr dusj, toalett, vaskemaskin og tørketrommel for å sikre at du er i topp stand.

Kråkerøy båtforening Nøkledypet er mer enn en båthavn – det er ditt hjem borte fra hjemmet, din havn til uforglemmelige maritime opplevelser, og din nøkkel til Fredrikstads vakre byliv. La oss være vertskap for din neste bobil- eller båtopplevelse. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vårt unike hjørne av Norge.