Nøkledypet

Oppstillingsplasser

Åpent hele juli og august

Velkommen til våre førsteklasses bobil oppstillingsplasser ved Kråkerøy båtforening Nøkledypet! Med romslige oppstillingsplasser rett ved bryggekanten, er dette det ideelle stedet for bobilentusiaster som ønsker en uforglemmelig opplevelse i Fredrikstad.

Plassering: Vår beliggenhet er en av våre største fordeler. Med kun en kort 10-minutters spasertur til Fredrikstad sentrum, gir våre oppstillingsplasser deg den perfekte kombinasjonen av rolig havnemiljø og nærhet til byens pulserende liv.

Fasiliteter: Vi vet hvor viktig komfort og tilgjengelighet er for våre gjester. Derfor tilbyr vi et bredt spekter av fasiliteter, inkludert Wi-Fi for å holde deg tilkoblet, uansett hvor langt du er hjemmefra. Vi har også et utvalg av forfriskninger tilgjengelig, inkludert is, brus og kaffe, slik at du kan slappe av og nyte øyeblikket.

Åpent i juli og august: Kråkerøy båtforening Nøkledypet ønsker deg velkommen på bobil sommerferie i Østfolds vakreste by. Våre oppstillingsplasser er tilgjengelige i juli og august, slik at du kan nyte din bobilferie i sommerbyen Fredrikstad.

Trygghet og Sikkerhet: Sikkerhet er en topp prioritet for oss. Våre oppstillingsplasser er kameraovervåket for din trygghet.

Praktiske Tjenester: For dine praktiske behov tilbyr vi påfylling av vann, slik at du alltid har tilgang til friskt vann samt tømming av septiktank tilgjengelig for betalende gjester.

Komfort og Renslighet: Vi forstår viktigheten av komfort, hygiene og praktiske tjenester når du er på veien. Derfor tilbyr vi dusj, toalett, vaskemaskin og tørketrommel, slik at du kan friske deg opp mens du nyter oppholdet hos oss.Velg våre bobil oppstillingsplasser ved Kråkerøy båtforening Nøkledypet for en førsteklasses opplevelse i Fredrikstad. Nyt den fantastiske beliggenheten ved bryggekanten og alle de praktiske fasilitetene vi har å tilby. Vi ser frem til å ønske dere velkommen!