Kråkerøy båtforening

Nøkledypet

Kråkerøy båtforening Nøkledypet er en idyllisk gjestehavn midt i innseilingen til Fredrikstad Sentrum. Med 285 båtplasser, en rekke fasiliteter og en praktisk beliggenhet, er dette stedet hvor båtentusiaster kan oppleve en ekte maritim perle.

Båtplasser og Opptak i Kran: Med hele 285 båtplasser tilgjengelig, har Kråkerøy båtforening Nøkledypet mer enn nok plass til å imøtekomme alle båteieres behov. Det er også en opptakskran for de som trenger hjelp til å sette båten i vannet eller ta den opp.

Åpent Hele Året: Kråkerøy båtforening Nøkledypet er en gjestehavn som aldri går i dvale. Åpent hele året, uansett vær, er dette en trygg havn for båteiere som ønsker å nyte sjøen hele året.

Fasiliteter: Fasilitetene på Kråkerøy båtforening Nøkledypet er mange. For de som trenger å friske opp etter en dag på vannet, er det dusj og vaskemuligheter tilgjengelig. Ferskvann er en selvfølge, og trådløst internett sikrer at du alltid kan holde kontakten med omverdenen.

Småbåtvennlig: Gjør det enkelt å komme i vannet med en utkjøringsrampe for småbåter. Dette er en perfekt løsning for de som ønsker å utforske nærliggende øyer eller fiske i de flotte farvannene rundt Kråkerøy, Fredrikstad og det idylliske øyriket Hvaler.

Trygghet og Sikkerhet: Sikkerhet er viktig, og Kråkerøy båtforening Nøkledypet har sørget for det. Området er kameraovervåket, slik at du kan føle deg trygg når du forlater båten din her.

Andre Fasiliteter: Søppelkontainere er tilgjengelige for å opprettholde rensligheten i området. Og for de som trenger en oppkvikker eller noe å kjøle seg ned med, er det salg av is, brus og kaffe.

Beliggenhet: En ekstra fordel er beliggenheten. Gjestehavnen ligger i gangavstand til Fredrikstad sentrum, slik at du kan utforske byen og nyte de lokale severdighetene og restaurantene når du ønsker en pause fra båtlivet. Kråkerøy båtforening Nøkledypet er mer enn bare en gjestehavn. Det er en skatt som tilbyr det meste en båteier kan ønske seg, fra praktiske fasiliteter til en flott beliggenhet og trygghet. Ta turen hit, og opplev den maritime gleden på sitt beste.

Velkommen til Kråkerøy båtforening Nøkledypet!