UTLEIE AV LOKALER

Lei lokale i perioden 15. august - 1. april

Drømmer du om å arrangere en begivenhet ved vannkanten, omgitt av vakre båter og en idyllisk atmosfære? Kråkerøy båtforening tilbyr utleie av vårt flotte lokale på bryggekanten, og vi ønsker selskaper og foreninger velkommen til en minneverdig opplevelse.

Unik Beliggenhet

Vårt lokale ligger bokstavelig talt på vannets kant, og gir deg en fantastisk utsikt over båthavnen og det majestetiske landskapet rundt. Med plass til opptil 35 personer, er dette det ideelle stedet for private selskaper, foreningsmøter, workshops, eller andre begivenheter hvor en naturskjønn beliggenhet er en nøkkelingrediens.

Fasiliteter

Vårt lokale er utstyrt med alt du trenger for å gjøre ditt arrangement vellykket. Vi tilbyr blant annet Wi-Fi-tilkobling og utstyr for presentasjoner. Du vil også ha tilgang til vårt kjøkken slik at dine gjester er komfortable gjennom hele arrangementet.

Sjarm og Atmosfære

Det som virkelig skiller oss ut, er atmosfæren. Lyden av bølgene som skvulper mot bryggen, den friske sjøluften, og synet av seilbåter som glir forbi, gir en unik følelse av ro og inspirasjon som få andre steder kan matche. Dette skaper den perfekte rammen for minneverdige øyeblikk og gode samtaler.

Tilgjengelighet

Vår beliggenhet er lett tilgjengelig med gode parkeringsmuligheter, og kun en kort gåtur fra Fredrikstad sentrum. Dette gjør det enkelt for gjestene dine å delta uten problemer

Enten det er en bryllupsfest, en jubileumsfeiring, et foreningsmøte, eller en annen spesiell anledning, er Kråkerøy båtforening det perfekte stedet for å skape uforglemmelige minner. Ta kontakt med oss i dag for å reservere ditt arrangement ved vannkanten, og la oss hjelpe deg med å lage en begivenhet som blir snakket om i lang tid fremover.

Utleie i perioden 15. august til 1. april
Mandag til fredag: 08.00 – 14.00
Lørdag til søndag : 08.00 – 13.00

Telefon 69 34 12 72